Hesabım
    Mystery Science Theater 3000: The Return’e İkinci Sezon Onayı

    Tamamı Kickstarter fonuyla çekilen kült bilimkurgu, Netflix'te yoluna devam ediyor

    Netflix platformunda izleyiciyle buluşan kült seri Mystery Science Theater 3000: The Return’e resmi ikinci sezon onayı geldi.

    Yeni sezon haberi, dizi gelenekselleşmiş Şükran Günü maratonunu gerçekleştirdikten hemen sonra Youtube aracılığıyla duyuruldu.

    Mystery Science Theater 3000’nin tarihine baktığımızda, dizi her ne kadar Netflix’teki ikinci sezonuna hazırlanıyor olsa da esasında 12. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Zira kült bilimkurgu, 1988’de önce Comedy Central hemen ardındansa şimdinin Syfy’i olan Sci-Fi Channel’da yayınlanmaya başladı ve 10 sezon izleyiciyle buluştuktan sonra 1999’da ekranlara veda etti.

    Kasım 2015’te serinin yaratıcısı Joel Hodgson ve yapım şirketi Shout! Factory, dizinin ekrana geri dönebilmesi için Kickstarter üzerinden bir kampanya başlattı ve kampanyada toplanan 6.3 milyon dolarla Kickstarter bağış rekoru kırıldı. Bu bağış sayesinde, dizinin ekrana dönüş yaptığı 14 bölümlük 11. sezonunun prodüksiyonu gerçekleştirildi ve Christmas özel bölümü çekildi.

    Mystery Science Theater 3000: The Return’ün başlıca rollerinde Jonah Ray, Baron Vaughn, Hampton Yount, Felicia Day ve Patton Oswalt var. Yürütücü yapımcı tarafında Hodgson’a Elliott Kalan, Richard Foos, Bob Emmer, Garson Foos, Jonathan Stern ve Harold Buchholz eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top