Hesabım
    Baskets'in Üçüncü Sezonundan Üç Yeni Promo!

    Louis C.K., Zach Galifianakis ve Jonathan Krisel imzalı dizinin yeni sezonundan tanıtım videoları paylaşıldı

    Zach Galifianakis, Martha KellyLouie Anderson’ın başrollerini paylaştığı sevilen komedi dizisi Baskets üçüncü sezonu için gün sayarken yeni sezondan üç yeni video görücüye çıktı.

    FX kanalında izleyiciyle buluşan ve Emmy ödüllü Louis C.K., Zach Galifianakis ve Emmy adayı Jonathan Krisel’ın imzasını taşıyan Baskets’in üçüncü sezonu 23 Ocak Salı günü prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    Dizi, Baskets Family Rodeo adındaki aile işletmesi etrafında gelişen eğlenceli durumları ele alıyor. Christine daha önce hiç rodeo görmemiş olsa da şirketin kurucusu ve müdürüdür. Telefona gelen aramayı aktarmayı dahi bilmeyen Chip’in en büyük başarısı ise en son bir fast food restoranında verdiği konserdir. Ailenin işyeri yönetme tecrübesine sahip tek üyesi olan Dale ise ne çalışanlara ne de ailesine söz geçirebilir.

    Zach Galifianakis’in ikiz kardeşler Chip ve Dale Baskets karakterlerine hayat verdiği dizide Louie Anderson’ı Christine Baskets, Martha Kelly’i ise Martha rolünde izliyoruz.

    Prodüksiyonu FX Productions tarafından gerçekleştirilen dizinin yürütücü yapımcılığını M. Blair Breard, Dave Becky, Marc Gurvitz, Andrea Pett-Joseph ve Anna Dokoza üstleniyor.

      

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top