Hesabım
    Black Mirror'ın Dördüncü Sezonundan İlk Fragman Geldi

    Jodie Foster'ın yönettiği "Arkangel" adlı bölüme ilk bakış

    Netflix yapımı bilimkurgu antolojisi Black Mirror’ın dördüncü sezonundan ilk fragman görücüye çıktı. Usta oyuncu Jodie Foster’ın yönetmen koltuğuna geçtiği, “iyi ebeveyn olmak” temasını taşıyan Arkangel adlı bölümün başrolünde ise Rosemarie DeWitt var. 

    Yeni sezonun ilk fragmanında, DeWitt’in karakterini, küçük kızı Sara ile birlikte parkta oynarken görüyoruz ve Sara bir anda ortadan kayboluyor. DeWitt bir süre çaresizce çocuğunu aradıktan sonra Sara bulunuyor. Ne var ki kadının içi rahat etmiyor ve bu anın bir daha yaşanmaması için önlem alma amacıyla, Sara’yı “kontrol” edebileceği bir sistemi edinmek üzere bir teknoloji firmasına gidiyor. Burada küçük kızın başına bir şırınga enjekte ediliyor ve ekranda “iyi ebeveyn olmanın anahtarı, kontroldür” cümlesi beliriveriyor.

    Dördüncü sezondan gelen ilk fragman, dizinin geçtiğimiz sezonlarla tutarlı bir tonda ilerlediğini gösteriyor. İlk bölümün başlıca rollerinde DeWitt’e Sarah Abbott, Brenna Harding, Owen Teague ve Matt Baram gibi isimler eşlik ediyor.

    İki dalda Emmy ödüllü Black Mirror’ın dördüncü sezonu altı bölümden oluşuyor ve 2018’de Netflix platformunda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Netflix
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top