Hesabım
    The Walking Dead ve Fear the Walking Dead Kesişmesinde Yeni Gelişme

    İki dizinin arasındaki birleşmeyi Lennie James'in karakteri sağlayacak

    Hayranların açıklandığı günden beri merakla beklediği bölümde, The Walking Dead ve spinoff dizisi Fear the Walking Dead’in yolları, Lennie James’in karakterinin iki dizi arasında köprü oluşturması sayesinde kesişecek. Lennie James'in yarından itibaren Fear the Walking Dead’in Teksas’taki çekimlerine katıldığı açıklandı.

    İki dizinin hikayesinin birleşmesi, Lennie James’in canlandırdığı Morgan karakterinin Fear the Waking Dead’e geçmesiyle sağlanacak. Ancak bu büyük değişiklik James’in The Walking Dead’den ayrıldığı anlamına da gelmiyor. Zira dizinin showrunner’ı Scott M. Gimple Talking Dead’de yaptığı açıklamada “Morgan Fear’da yer alacak olsa da The Walking Dead’de çok fazla hikayesi var” dedi.

    Gelişme, The Walking Dead’in hemen ardından yayınlanan ve Fear the Walking Dead oyuncusu Melissa McBride, oyuncu kadrosuna yeni eklenen Avi Nash ve yönetmen Kevin Smith’in katıldığı Talking Dead adlı programda açıklandı.

    İki dizinin bir noktada buluşması fikri, The Walking Dead’in bir süredir reytinglerde düşüş yaşamasıyla ortaya çıkmıştı. Hayranların heyecanlan karşıladığı haber, yapımcı Robert Kirkman tarafından New York Comic Con’da açıklanmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top