Hesabım
    Aktris Meghan Markle ile Prens Harry Evleniyor

    Suits dizisinin yıldızı ve Prens Harry 2018 baharında hayatlarını birleştiriyorlar

    Getty Images

    Suits dizisiyle yıldızı parlayan Amerikalı aktris Meghan Markle ile İngiliz Kraliyet ailesinin veliahtlarından Prens Harry dünyaevine giriyor.

    Kraliyet binası Clarence House’dan yapılan duyuruya göre Kasım ayı içerisinde Londra’da nişanlanan çiftin düğünü 2018’in bahar aylarında gerçekleşecek. Tarihi ve yeri kararlaştırılan ancak henüz açıklanmayan düğünün muhtemelen Mart ayında gerçekleşeceği söyleniyor. Clarence House duyurusunda ayrıca çiftin evlendikten sonra Kensington Sarayı’ndaki Nottingham Köşkü’nde yaşayacakları da belirtildi.

    Bir yıldır birlikte olan çift ile çıkan haberlerde özellikle İngiliz medyasının bir bölümünde Markle’ın daha önce evlenip boşanmış olması üzerinden cinsiyetçi yorumlar yapılırken baba tarafından Kafkas anne tarafından ise Afrika kökenli olması üzerinden de ırkçı yaklaşımlarda bulunulmuştu.

    Aaron Korsh’un imzasını taşıyan ve ekranda yedinci yılını tamamlayan sevilen dizi Suits, Meghan Markle’ın başrollerde yer aldığı ilk yapım olmanın yanı sıra aktrisin ismini dünya çapında duyurmasının da önünü açtı. Suits'ten önce ağırlıklı olarak televizyon filmlerinde yer alan Markle beyazperde tarafında Anti-Social, Random Encounters, Dysfunctional Friends ve Horrible Bosses gibi yapıtlarda görünmüştü. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top