Hesabım
    ​The Last Post'un ABD Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    İngiltere'de BBC One'da yayınlanan dizi ABD'de 22 Aralık'ta Amazon platformunda izleyici karşısına çıkacak

    Amazon’un İngiltere’de BBC One kanalında yayınlanan orijinal dönem dizisi ​​​​The Last Post, 22 Aralık’ta altı bölüm halinde ABD Prime Video’da prömiyerini yapmaya hazırlanıyor.

    Criminal Justice dizisiyle BAFTA ödülü kazanan Peter Moffat’ın imzasını taşıyan, başlıca rollerinde ise Jessica Raine, Jessie Buckley, Jeremy Neumark Jones, Amanda Drew, Ben Miles ve Stephen Campbell Moore’a yer veren The Last Post, sosyal ve politik karmaşanın hakim olduğu 1960’lı yıllarda geçiyor.

    Yemen’de hayat bulan hikaye, Royal Military Police’e bağlı bir birimde görev yapan görevlilerin ve onların ailelerinin hayatlarını ele alıyor. Çocukluğunda babası Royal Military Polis’te görev yapan Peter Moffat, dizinin hikayesini çocukluk anılarından yola çıkarak uyarlıyor.

    Bonafide Films ve The Forge Entertainment’ın İngiltere’de BBC One için yapımını gerçekleştirdiği The Last Post’un yürütücü yapımcılığını Margery Bone, Elwen Rowlands, George Faber, Mark Pybus üstleniyor. Matthew Read ise BBC One adına bu görevi yürütüyor.

    Dizinin yönetmen koltuğunda Jonny Campbell ve Miranda Bowen yerlerini alırken dağıtımını BBC Worldwide Americas gerçekleştiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top