Hesabım
    Wilson Bethel, Marvel’s Daredevil’in Üçüncü Sezon Kadrosunda!

    Daredevil’in üçüncü sezonuna eklenen Bethel FBI ajanını canlandıracak

    Rex Features / PictureGroup

    Wilson Bethel, popüler Netflix serisi Marvel's Daredevil’in üçüncü sezonunun oyuncu kadrosuna eklendi.  

    Bethel, fantastik yapımda karakter olarak bir FBI ajanına hayat verecek. İlk haberlere göre Bethel’in karakteri Matt Murdock/Daredevil ve Wilson Fisk/Kingpin arasında geçen olaylarda kilit bir karakter görevi görüyor.

    FBI ajanı karakteriyle ilgili kesin bir bilgi olmasa da hayranlardan ilk yorumlar gelmeye başladı. Yaygın tahminlere göre birkaç ay önce sızdırılan bir karakter betimlemesinden yola çıkıldığında, Bethel’in rolünün Marvel karakteri Sin-Eater olduğu düşünülüyor.

    Sin-Eater, eskinin S.H.I.E.L.D ajanı, şimdiyse New York Polis Departmanı’nda görev yapan polis memuru Stanley Carter. Carter, deneysel bir uyuşturucuyu kullandıktan sonra aklını yitirir ve günahkar olduğunu düşündüğü herkesi cezalandırmaya başlar. Sin-Eater karakteri hem Daredevil hem de Spider-Man çizgi romanlarında karşımıza çıkan bir kahraman.

    Bethel ekranda en büyük çıkışını, Wade Kinsella karakterine hayat verdiği CW dizisi Hart of Dixie ile gerçekleştirdi. Ayrıca The Young and the Restless ve Generation Kill’de rol alan Bethel, How to Get Away with Murder, Harley and the Davidsons ve Bates Motel gibi dizilerde de göründü. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top