Hesabım
    Agents of S.H.I.E.L.D: 5. Sezonun İlk 17 Dakikası Yayınlandı

    1 Aralık'ta yayınlanacak prömiyer bölümünün ilk 17 dakikası görücüye çıktı

    Marvel dizisi Agents of S.H.I.E.L.D. beşinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken diziden prömiyer bölümünün ilk 17 dakikasını içeren bir video paylaşıldı.

    Beşinci sezonun ilk bölümünde Ajan Coulsen ve S.H.I.E.L.D. ekibi gizemli bir uzay gemisinde evlerinin yolunu bulmaya çalışırken kabus dolu bir maceraya atılıyorlar. Yeni sezon, dördüncü sezonun kaldığı yerden devam edip S.H.I.E.L.D. tayfasının kaçırılma ve Dünya’dan uzak bir yere gönderilme hikayesiyle başlıyor.

    Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.’ın yeni sezonu, Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet ve Iain De Caestecker gibi kahramanların geri dönüşüne ev sahipliği yapacak. Ayrıca Natalia Cordova-Buckley’nin canlandırdığı Yo-Yo Rodriguez, dizinin kalıcı karakterlerinden biri olarak hikayeye dahil olacak. Nick Blood’ı ise ilk kez eski S.H.I.E.L.D. ajanı Lance Hunter rolünde izleyeceğiz. Oyuncu kadrosuna dahil olacak yeni yüzler arasında ise Jeff Ward, Eve Harlow, Coy Stewart gibi isimler var.

    Maurissa Tancharoen, Jed Whedon ve Joss Whedon’ın imzasını taşıyan ve iki dalda Emmy adayına gösterilen Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. iki saatlik prömiyer bölümüyle 1 Aralık Cuma günü ABC ekranlarında başlıyor. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top