Hesabım
    Courtney B. Vance FX Dizisi Heist 88’in Başrolünde!

    FX imzalı dönem dizisinin başrolü Courtney B. Vance’in oldu

    The People vs. O.J. Simpson: American Crime Story’nin yıldızı Courtney B. Vance, yapım aşamasındaki FX dizisi Heist 88’in oyuncu kadrosuna eklendi.

    Heist 88’in yönetmen koltuğunda American Crime Story’de birlikte çalıştığı Anthony Hemingway yer alıyor. Geliştirme aşamasındaki dizinin senaryosu ise Dwayne Johnson-Cochran’ın imzasını taşıyor ve dolandırıcı Armand Moore’un gerçek hayat hikayesini ele alıyor.1988 yılında geçen öyküde Courtney B. Vance’in canlandırdığı usta manipulator Armand Moore, First National Bank of Chicago'da çalışan genç Afro Amerikanları takip ediyor ve bankanın sistemine sızarak 70 milyon dolarlık bir soyguna imza atıyor.

    Dizinin yürütücü yapımcılığını Vance ve Hemingway ile birlikte CSI: NY eski showrunner’ı Pam Veasey, Johnson-Cochran üstleniyor.

    Courtney B. Vance, 2016’da Johnnie Cochran karakterini canlandırdığı The People vs. O.J. Simpson: American Crime Story’deki başarılı performansıyla Altın Küre’ye aday gösterilmiş; Emmy’lerde ise En İyi Erkek Oyuncu dalında ödüle layık görülmüştü. Ekranda ise Masters of Sex, Revenge, State of Affairs gibi yapımlarda görünen Vance, yakın dönemde beyazperdede Terminator: Genisys, The Mummy, Office Christmas Party filmleriyle izleyici karşısına çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top