Hesabım
    Arrowverse Buluşması ‘Crisis on Earth-X' Yayınlandı

    Arrow, The Flash, Supergirl ve Legends of Tomorrow kahramanlarının yolları dün gece kesişti

    CW

    Spoiler uyarısı: Haber Supergirl, The Flash, Legends of Tomorrow ve Arrow dizilerinin son  bölümleriyle ilgili sürpriz gelişmeleri ele veriyor.

    Arrowverse hayranlarının heyecanla beklediği o gün sonunda geldi. Dört epik DC dizisi Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow ve Supergirl’ün kahramanları ortak bir bölümde bir araya geldi. Arrow evreninin kahramanları önce Supergirl, ardından Arrow dizilerinde buluştu. Buluşmanın ikinci bölümü ise The Flash ve Legends of Tomorrow yapımlarında gerçekleşti. Böylece iki akşamda yayınlanan dört bölümlük Crisis On Earth-X serisi tamamlanmış oldu.

    CW’de izleyici karşısına çıkan büyük karşılaşmada yok yoktu: Düğünler, karakterlerin şeytani ikizleri, alternatif evrenler ve tüm kahramanların göreve atıldığı devasa bir savaş... Her şey tüm kahramanları bir araya getiren, Barry ve Iris’in düğünüyle başladı, ancak hiçbir şey planlandığı gibi gitmedi. Alternatif dünya Earth-X’in kötü kahramanları düğüne saldırınca kahramanlarımızın alternatif dünyadaki kendi kötücül ikizlerine ve Nazilere karşı savaşması kaçınılmaz oldu.

    Bol aksiyon ve maceranın yanı sıra bölüm, izleyeni duygulandıran anlara da sahne oldu. Zira geçtiğimiz aylarda açıklandığı üzere Victor Garber’ın diziden ayrılma zamanı gelmişti. Martin Stein karakteri bir hayli duygusal bir hamleyle seriye veda etti. Stein vedasını yapmış olsa da son olarak Legends of Tomorrow’un üçüncü sezonunda izleyici karşısına çıkacak.

    Arrow evreninin eski favori karakterleri Citizen Cold, The Ray, Felicity ve Alex Danvers’ın da göründüğü bölümde heyecan verici karşılaşmalar, şaşırtıcı vedalar ve daha birçok sürpriz gerçekleşti.

    Geçtiğimiz yıl da CW süperkahramanları Invasion! adlı bir bölümde bir araya gelmiş ve kesişme birçok heyecan verici olaya sahne olmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top