Hesabım
    Ufak Tefek Cinayetler'in Sevimli Oyuncusundan Sokak Hayvanlarına Destek

    Argos, diziden arta kalan zamanlarında sokaktaki dostlarına yardım ediyor

    Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in özel oyuncusu Argos, sadece ekranda değil, kamera arkasında da gönülleri fethetmeye devam ediyor. Dizinin sevimli köpeği Argos diziden kazandığı harçlığı Reşadiye ormanındaki sokak hayvanları için kullanıyor.

    Argos, kazandığı bölüm harçlıklarıyla sokak hayvanlarının karnını doyururken bu güzel anların yer aldığı görseller paylaşıldı. Aynı zamanda Ufak Tefek Cinayetler ekibinin çekim yapılan ana mekanlarda sokak hayvanları için bir kap yemek bir kap su kampanyasına düzenli olarak destek verdiği belirtildi.

    Ay Yapım'ın imzasını taşıyan ve Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Ufak Tefek Cinayetler konu olarak, işlenmiş gizemli bir cinayetin üzerinden dört adam ve dört kadın arasında gelişen karanlık sırları, aşkları, yalanları ve rekabeti ele alıyor. 

    Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda bulunduğu yapımın senaryosu Meriç Acemi’nin imzasını taşıyor. Dizinin başlıca rollerinde ise ünlü yıldızlar Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu yerlerini alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top