Hesabım
    Nicollette Sheridan 'Dynasty’nin Kadrosuna Katıldı

    Ünlü aktris yeniden ekranlara dönen Dynasty’nin oyuncu kadrosuna eklendi

    CW

    Desperate Housewives dizisiyle hafızalara kazınan Nicollette Sheridan, CW’de yayınlanan Dynasty uyarlamasında Alexis Carrington karakterine hayat verecek.

    Blake Carrington’ın ilk eşi, Fallon ve Steven’ın anneleri olan Alexis karakteri orijinal dizide Joan Collins tarafından canlandırılıyordu. Ailesinden ayrılan Alexis, beklenmedik bir şekilde geri dönüp aileyi yeniden bir araya getirmeye çalışıyor ve Blake’in Cristal’la olan evliliğinin çatırdamasına neden oluyor.

    Ünlü pembe, dizi konu olarak, son derece varlıklı ve güçlü bir aile olan Carringtonların hikayesine odaklanıyor ve ailenin gücünü korumak için rakip aile Colbyler başta olmak üzere çeşitli tehditlere karşı verdiği stratejik savaşı konu ediniyor.

    Senaryosu Josh Schwartz, Stephanie Savage ve Sallie Patrick’in imzasını taşıyan Dynasty, başlıca rollerinde Elizabeth Gillies, Nathalie Kelley, James Mackay, Sam Adegoke, Robert Christopher Riley gibi isimlere yer veriyor. CBS Television Studios prodüksiyonu gerçekleştirirken yürütücü yapımcı tarafında Josh Schwartz, Stephanie Savage, Sallie Patrick, Esther ve Richard Shapiro ve Brad Silberling var.

    Dynasty, Nicollette Sheridan’ın Desperate Housewives’ın ardından bir dizide üstlendiği ilk başrol performansı olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top