Hesabım
    Black Mirror'ın Black Museum Bölümünden Fragman Geldi

    Dördüncü sezonun kapanışını yapacak bölümün afişi ve fragmanı paylaşıldı

    tflix’in en çok izlenen yapımlarından Black Mirror, dördüncü sezon bölümlerine ait afiş ve fragmanları izleyici karşısına çıkarmaya devam ediyor. Jodie Foster’ın yönettiği “Arkangel” ve Andrea Riseborough’un başrolünde yer aldığı “Crocodile” bölümlerinin ardından, bu kez yeni sezonun kapanışını yapacak olan Black Museum adlı altıncı bölümün içerikleri görücüye çıktı.

    Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker’ın senaryosunu yazdığı 90 dakikalık bölümün yönetmen koltuğunda yakın dönemde Peaky Blinders’la kamera arkasına geçen Colm McCarthy yer alırken başlıca rollerde Douglas Hodge, Letitia Wright, Aldis Hodge ve Babs Olusanmokun’u izleyeceğiz.

    Black Museum bölümünde ve fragmanında olaylar Douglas Hodge’un hayat verdiği Rolo Haynes karakterinin yoluna çıkan Black Museum adlı müzeyle tanışmasıyla gelişiyor. Fragmandan yapılabilecek ilk çıkarımlar Black Museum’un dizinin Christmas özel bölümü Black Christmas ile benzer bir şekilde “antoloji içinde antoloji” özellikleri taşıyacağı yönünde.

    Black Museum fragmanı, diğer iki bölüm fragmanı gibi, Netflix’in 13 günlük Black Mirror paylaşım etkinliği kapsamında yayınlandı. Netflix 6 Aralık gününe kadar, dizinin dördüncü sezonuyla ilgili sürpriz paylaşımlar yapmaya devam edecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top