Hesabım
    Maggie Grace Fear the Walking Dead 4. Sezon Kadrosunda!

    Grace ekranda Lost, beyazperdede ise Taken ve Alacakaranlık serileriyle ünlenmişti

    Fear the Walking Dead hayranları dördüncü sezonda yeni bir yüzle daha tanışacak. Ekranda Lost ve Californication gibi yapımlarla tanıdığımız Maggie Grace, AMC dizisinin yeni sezon kadrosunda izleyici karşısı​​na çıkacak. Grace’in canlandıracağı karakterle ilgili detaylar ise henüz açıklanmadı.

    Fear the Walking Dead’in oyuncu kadrosuna yakın dönemde Jenna Elfman ve Garret Dillahunt da eklenmişti. Hemen ardından The Walking Dead’in ana karakterlerinden birini canlandıran Lennie James de iki diziyi birleştirmek üzere Fear the Walking Dead’e transfer olmuştu. Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo ve Danay Garcia ise dördüncü sezonda rollerine devam eden isimlerden.

    Ekran fenomeni Lost’ta altı sezon boyunca Shannon Rutherford karakterine hayat veren Maggie Grace, beyazperde de Taken ve Twilight serileri olmak üzere çeşitli popüler filmlerde rol aldı.

    Fear the Walking Dead’in yürütücü yapımcılığını showrunner’lar Andrew Chambliss ve Ian Goldberg ile Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero ve David Alpert üstleniyor.

    2018’in ortalarında prömiyer yapması planlanan AMC dizisinin çekimleri yeni lokasyonu olan Teksas’ta gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top