Hesabım
    Kendrick Sampson 'Brainstorm' Rolünde The Flash’e Katıldı

    The Flash’in en yeni kötüsü Dominic Lanse, nam-ı diğer Brainstorm ile tanışın

    White Famous ve How to Get Away with Murder dizilerinin yıldızı Kendrick Sampson, CW’nin popüler serisi The Flash’in en yeni “kötü adam”ı Brainstorm rolüyle diziye dahil oldu.

    Çevresi tarafından sevilen, sıradan bir TSA ajanı olan Dominic Lanse bir anda insan üstü güçlere sahip olur. Dominic artık kendisine bahşedilen yetenek sayesinde, çoğu zaman istemese de, insanların akıllardan geçen düşünceleri okuyabilmektedir. Ancak bu yetenek günden güne bir çeşit lanete dönüşmektedir... Dominic Lanse karakterinin kış finali kapsamında hayranların huzuruna çıkması planlanıyor.

    DC karakterlerinden uyarlanan ve Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Todd Helbing, Sarah Schechter’in imzasını taşıyan süper kahraman dizisi The Flash’in yapımı Bonanza Productions, Berlanti Productions ve Warner Bros. Television tarafından gerçekleşiyor.

    Kendrick Sampson ekran kariyerinde How To Get Away With Murder’daki kilit rolünün yanı sıra The Vampire Diaries, Gracepoint ve Supernatural gibi yapımlarda da yer almıştı. Sampson son dönemde Showtime dizisi White Famous’la ekrana geliyor. Ünlü aktörün imzaladığı The Flash anlaşması dizinin birden fazla bölümünü kapsıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top