Hesabım
    SMILF İkinci Sezon Onayını Aldı

    Showtime komedisi ekrandaki yerini sağlamlaştırıyor

    Showtime

    Oyuncu, senarist ve yapımcı Frankie Shaw’ın imzasını taşıyan ve 5 Kasım’da Showtime ekranlarında prömiyer yapan komedi dizisi SMILF, henüz ilk sezonundan dört bölüm yayınlanmışken ikinci sezon onayını almayı başardı.

    Showtime, eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılanan dizinin, platformlar arası, bölüm başına ortalama 4.4 milyon seyirci tarafından izlendiğini açıklandı. Bu SMILF’in, Billions’ın ardından bir Showtime dizisinin gerçekleştirdiği en başarılı açılışa imza attığı anlamına geliyor.

    Frankie Shaw diziyi 2015’te Sundance Film Festivali’nde övgüyle karşılanan ve Kısa Film Jüri Ödülü kazanan aynı adlı kısa filminden uyarladı. Shaw’ın aynı zamanda başrolünde de yer aldığı dizi, 20’li yaşlarındaki bekar bir annenin tek başına huzurlu bir hayat kurma çabasını ele alıyor. Shaw, oyunculuk kariyerinde ise ekranda Good Girls Revolt ve Mr. Robot gibi serilerde rol almıştı.

    Showtime Networks program müdürü Gary Levine, yeni sezon müjdesini verdiği konuşmasında dizinin izleyicide, basında ve sosyal medyada ses getirdiğini ve Frankie Shaw’un Showtime bünyesinde olmasından mutluluk duyduklarını açıkladı.

    SMILF sezon finalini 31 Aralık’ta yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top