Hesabım
    The Flash ve Supergirl Dizilerinin Yaratıcısı Andrew Kreisberg Kovuldu

    Cinsel taciz suçlamalarıyla karşı karşıya olan Kreisberg, Warner Bros. Television tarafından saf dışı bırakıldı

    Yaklaşık bir aydır taciz suçlamalarıyla gündeme gelen The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow ve Arrow dizilerinin ünlü yapımcısı Andrew Kreisberg, serilerin yapımcı şirketi Warner Bros. Television tarafından görevinden alındı.

    Kreisberg’e yöneltilen cinsel taciz iddialarının ardından Warner Bros. Television Group'un başlattığı inceleme Kreisberg’in aleyhine sonuçlandı. Warner Bros. Television Group tarafından yayınlanan bildiride detaylı bir incelemenin ardından Kreisberg’in işine son verildiği, şirket çalışanları ve dizilerin yapımında yer alan tüm çalışanlar için güvenli bir çalışma ortamı sağlamaya çalıştıkları belirtildi. Yapım şirketi Berlanti Productions da Warner’ın bu kararını desteklediklerini açıkladı.

    CW’de yayınlanan DC kahramanlı dizilerin önde gelen mimarlarından olan Kreisberg, The Flash, Supergirl, Arrow ve Legends of Tomorrow serilerine ortak yaratıcı ve yürütü yapımcı olarak imzasını atmıştı.   

    Kreisberg’e yönelik taciz suçlamaları The Flash ve diğer DC dizilerinde yer alan çalışanların itiraflarıyla gün yüzüne çıkmaya başlamıştı. The Flash setinde çalışan bir senarist ve Arrow ile The Flash’te görev alan bir yönetmen Kreisberg’in set ortamında uygunsuz davranışlarına maruz kaldıklarını açıklamışlardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top