Hesabım
    Homecoming'de Julia Roberts’ın Yanına Bobby Cannavale Eklendi

    Amazon’un iddialı yapımı Homecoming’in oyuncu kadrosu genişliyor

    Bobby Cannavale, Amazon dizisi Homecoming’in oyuncu kadrosunda, Julia Roberts ve Stephan James’in yanına eklendi. Merakla beklenen yapım, Mr. Robot’un yaratıcısı Sam Esmail’in imzasını taşıyor.

    Gimlet Media’nın ünlü podcast’inden uyarlanan Homecoming, devlete ait gizli bir birimde çalışan Heidi ile sivil hayata yeniden adapte olmaya çalışan eski bir askerin öyküsüne odaklanıyor. Cann​​avale dizide, Homecoming adlı bu gizli birimin hırslı yöneticilerinden biri olan Colin Belfast karakterine hayat verecek.

    Psikolojik gerilim türündeki yapımın senaryosunu podcast’in yaratıcıları Eli Horowitz ve Micah Bloomberg kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Sam Esmail var. İki sezon halinde sipariş edilen dizinin prodüksiyonu Sam Esmail, Universal Cable Productions ve Anonymous Content’in işbirliğiyle yürütülüyor.

    Ekranda Boardwalk Empire ve Mr. Robot gibi popüler dizilerde karşımıza çıkan ünlü aktör Bobby Cannavale beyazperdede I, Tonya, Jumanji, Going Places, The Wasp ve The Irishman gibi iddialı yapımlarda görünecek.

    Homecoming’in çekimleri 2018’in Nisan ayında Los Angeles’ta başlayacak. Dizi dünya çapında yalnızca Amazon Prime Video platformunda izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top