Hesabım
    Ronald Reagan’ın Hayatı Dizi Oluyor

    Eski ABD Başkanı’nın hayatı mini dizi formatında izleyici karşısına çıkacak

    Deadline’nın özel hab​​erine göre USA Network, eski ABD Başkanı Ronald Reagan’ın hayatından uyarlanacak bir mini dizi için kolları sıvadı. Reagan’ın kızı Patti Davis’in aileden biriyle birlikte kaleme aldığı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği proje, eski Empire yapımcısı David Rambo’nun imzasını taşıyacak.

    Rambo’nun senaryosunu yazacağı dizide, Reagan’ın özel hayatı, ailesi ve kariyeri; gençlik günlerinden başlayarak Hollywood günlerine ve ardından da Başkan olduğu döneme yayılan bir süreçte ekrana yansıtılacak. Yakın dönemde TNT’nin William Shakespeare dizisi Will’de yer alan Rambo, Reagan’a yabancı bir isim değil; zira Reagan’ın hayatından esinle kaleme aldığı The Lifeguard adlı tek kişilik bir oyunu hayata geçirmişti.

    İsmi henüz belli olmayan projenin prodüksiyonu David Rambo, Asylum Entertainment, Primary Wave Entertainment ve Universal Cable Productions’ın imzasını taşıyor. Yürütücü yapımcı tarafında Rambo ve Davis’in yanında Steven Michaels, Jonathan Koch, Joan Harrison, Ben Press ve Bryan O’Connell var.

    Ronald Reagan’la ilgili bir başka proje ise History ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Rise of Reagan adlı yapım, kanalın ABD başkanlarını konu alan The Commanders antoloji serisi kapsamında yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top