Hesabım
    Mindhunter’ın 2. Sezonuna Resmi Onay Geldi

    Netflix’in eleştirmenlerden ve izleyiciden tam not alan suç dizisi yola devam ediyor

    Netflix

    2017 ekranının en gürültü koparan yapımlarından birine dönüşen Mindhunter’ın ikinci sezonda da yola devam edeceği resmi olarak kesinlik kazandı. Netflix, usta yönetmen David Fincher ve başarılı aktris Charlize Theron’un yapımcılığında ilerleyen proje için yeni sezon siparişini verdi.

    Mindhunter 13 Ekim’de Netflix’te gösterime girdiğinde cinayet psikolojisi ve suç bilimine ışık tutan konusuyla dikkat çekmiş; eleştirmenlerden ve izleyiciden tam not almayı başarmıştı. Öyle ki resmi onay gelmese de dizinin ikinci sezonda devam edeceği kesinleşmiş, hatta geçtiğimiz ay yeni sezon hazırlıklarına da başlanmıştı.

    Joe Penhall’ın yaratıcısı olduğu serinin yürütücü yapımcı kadrosunda Fincher ve Theron’un yanı sıra Joshua Donen ve Cean Chaffin de görev alıyor. Dört bölümünü David Fincher’ın yönettiği ilk sezonda Asif Kapadia, Andrew Douglas ve Tobias Lindholm de ikişer bölüm yönetmişti.

    İlk sezonda dizinin başrollerindeki Jonathan Groff ve Holt McCallany, FBI ajanları Holden Ford ve Bill Tench performanslarıyla göz doldurmuşlar; ikiliye oyuncu kadrosunda Anna Torv, Hannah Gross, Sonny Valicenti ve Cameron Britton gibi başarılı isimler eşlik etmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top