Hesabım
    FOXCRIME’ın En Sevilen Dizileri Pazar Maratonları’nda!

    Aralık boyunca Pazar Maratonları’nda sevilen dizilerin bölümleri arka arkaya yayınlanacak

    FOXCRIME Aralık programında izleyicisine aralıksız dizi keyfi sunmaya hazırlanıyor. Ay boyunca her pazar saat 14.30'dan itibaren sevilen diziler, arka arkaya yayınlanacak bölümleriyle FOXCRIME ekranlarında olacak.

    İki cinayetle sarsılan küçük bir kasabada örtbas edilmeye çalışılan sırları ve bastırılmış ırkçı duyguları gün yüzüne çıkaran dizi Shots Fired birinci sezonun son beş bölümüyle 3 Aralık Pazar saat 14.30’da FOXCRIME’da yayınlanacak.

    Cuba Gooding Jr., John Travolta, David Schwimmer ve Sarah Paulson gibi ünlü Hollywood yıldızlarının oyuncu kadrosunda yer aldığı ve tüm dünyanın canlı olarak takip ettiği meşhur O.J. Simpson davasının canlandırıldığı dizi American Crime Story: The People V. O.J. Simpson, birinci sezonun son 5 bölümüyle 10 Aralık Pazar günü saat 14.30’dan itibaren izleyici karşısına çıkacak.

    Chicago'nun en belalı bölgesini yenilikçi ekipmanlarla donattığı polis gücü ile koruma altına alan milyarder mühendis Gideon Reeves'in mücadelesini konu alan yeni dizi A.P.B., 1. sezon son beş bölümüyle 17 Aralık Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

    1980’li yıllara damgasını vuran ve yeni bölümleriyle ekranlara dönen MacGyver, karşısına çıkan sorunlara fizik ve kimya bilgisiyle sıradışı çözümler üretmeye devam ediyor. MacGyver, yayınlanan son beş bölümüyle 24 Aralık Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME ekranlarına geliyor.

    Gerçek bir hikayeden esinlenen dizi Bull, dünyanın en başarılı hukuk danışmanlarından Phil McGraw'ın hayatını ekranlara taşıyor. İnsanların davranışlarını yönetme konusunda uzman olan zeki ve yakışıklı Dr. Bull'un heyecan dolu hikayesi Bull, yayınlanan son beş bölümüyle 31 Aralık Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME’da.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top