Hesabım
    Good Omens'ın Başrolündeki Jon Hamm'e İlk Bakış

    Amazon'un Neil Gaiman uyarlamasından görsel geldi

    Amazon

    Amazon Stüdyoları'nın merakla beklenen Neil Gaiman romanı uyarlaması Good Omens’tan başrol Jon Hamm’in yer aldığı bir görsel yayınlandı. Görselde Emmy ve Altın Küre ödüllü aktör, fantastik serideki melek Gabriel kostümüyle ilk kez görücüye çıkmış oldu.

    Dizinin showrunner’lığını da üstlenen Neil Gaiman, Gabriel karakterini şu sözlerle özetlemişti: “Gabriel, Aziraphale’in olmadığı her şey; uzun boylu, yakışıklı, karizmatik ve kusursuz giyiniyor. Jon Hamm’in takvimi uygun olduğu için çok şanslıydık. Yine çok şanslıyız ki kitapların hayranı ve olağanüstü bir oyuncu.”

    Jon Hamm rolü kabul ettikten sonraki ilk açıklamasında kitabı yirmi yıl önce okuduğunda çok eğlenceli ve havalı bulduğunu, bu yüzden rol teklif edildiğinde hemen kabul ettiğini söylemişti.

    Serinin kostüm tasarımcısı Claire Anderson ise Gabriel karakterinin dış görünüşüyle ilgili şöyle dedi: “Gabriel meleklerin lideri, en tarz olanı ve en kusursuz giyineni. Bu nedenle, Jon Hamm için açık renklerde, kusursuzca yapılmış bir takım elbise ve gözlerini ortaya çıkarmak için eflatun aksesuarlar seçtik.” 

    Neil Gaiman ve Terry Pratchett’ın çok satan romanından uyarlanan Good Omens, altı bölümden oluşuyor. Çekimleri İngiltere’de devam eden yapımın 2019’da Amazon Prime Video platformunda prömiyer yapması planlanıyor. Dizi ayrıca BBC Two ekranlarında da izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top