Hesabım
    Stranger Things 3. Sezon Onayını Aldı

    Netflix'ten hit diziye resmi üçüncü sezon onayı geldi

    Netflix

    Netflix’in en gözde yapımı Stranger Things’in üçüncü sezonda da ekran yolculuğuna devam edeceği kesinleşti. 

    Hit korku serisinin heyecanla beklenen ikinci sezonu, geçtiğimiz Ekim ayında Netflix’te gösterime girmiş ve Netflix kendi izlenme reytinglerini yayınlamasa da kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenmişti. ABD televizyon seyircisinin istatistiklerini ölçen Nielsen, dizinin prömiyer bölümünün ilk üç günde 15.8 milyon kişi tarafından izlendiğini; tüm sezonun ise bölüm başına ortalama 4 milyon seyirciye ulaştığını açıklamıştı.

    Duffer Kardeşlerin imzasını taşıyan ve gücünü 80’ler nostaljisinden alan Stranger Things, ilk yayınlandığı günden beri çok geniş bir hayran kitlesine hitap ediyor. Netflix’in kendi orijinal yapımları arasında da özel bir yere sahip olan dizinin ikinci sezon fragmanı, ABD televizyonlarının en çok izlenen programı olan Super Bowl gösterisi esnasında yayınlanmıştı. 

    Duffer Kardeşlerin yürütücü yapımcı olarak da yer aldığı dizide onlara Shawn Levy, Dan Cohen ve Iain Patterson eşlik ediyor. Dufferlar ayrıca yönetmen koltuğunu da Shawn Levy ile paylaşıyor. Stranger Things’in SAG ödüllü oyuncu kadrosunda Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Cara Buono, Natalia Dyer, Charlie Heaton var. Diziye ikinci sezonda katılan Sadie Sink de Max karakteriyle hayranlardan geçer not almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top