Hesabım
    Haters Back Off Ekrana Veda Ediyor

    İkinci sezonuyla izleyici karşısına çıkan komedi dizisinden veda haberi geldi

    Netflix

    Netflix’in Youtube ünlüsü Colleen Ballinger’ın tiplemesinden uyarladığı komedi dizisi Haters Back Off, ikinci sezonun ardından izleyicisine veda ediyor.

    Colleen Ballinger’ın yarattığı sıradışı kişilik Miranda Sings, Youtube’un yarattığı en popüler karakterlerden birine dönüşmüştü. Seri Netflix’te ilk başladığında sağlam bir açılışa imza atmış ve çok kısa sürede ikinci sezonu garanti etmeyi başarmış olsa da uzun vadede Ballinger, Youtube izleyici kitlesini Netflix’e taşımayı başaramadı.

    Yapımı Brightlight Pictures’ın imzasını taşıyan Haters Back Off, yeteneksiz ancak son derece ilginç bir karakter olan Miranda Sings’in ve birlikte yaşadığı tuhaf ailesinin maceralarını ele alıyor.

    Bir Youtube ünlüsü tarafından yazılan ilk dizi olan yapımın başlıca rollerinde Ballinger’a Angela Kinsey, Erik Stocklin, Francesca Reale gibi isimler eşlik ediyor. Yürütücü yapımcı tarafında ise Colleen Ballinger, Christopher Ballinger, Perry Rein, Gigi McCreery, Jeff Kwatinetz ve Josh Barry görev almıştı.

    Netflix bu yıl prömiyer yapan 18 dizisinin 13 tanesi için yeni sezon siparişi verirken ikisini iptal ettiğini duyurdu. Üç dizinin kaderi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top