Hesabım
    Çalgı Çengi İkimiz FOX'ta!

    Gişe rekortmeni komedi filmi FOX ekranlarında izleyiciyle buluşuyor

    Oyuncu kadrosunda ünlü komedi yüzleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile Rasim Öztekin, Barış Yıldız, Tuna Orhan, Zihni Göktay ve Ayhan Taş gibi isimleri bir araya getiren Selçuk Aydemir imzalı Çalgı Çengi İkimiz, 4 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'da FOX kanalında seyirci karşısına çıkıyor.

    TR 40 33 tarafından prodüksiyonu gerçekleştirilen ve gişe rekortmeni Çalgı Çengi'nin devam filmi olan Çalgı Çengi İkimiz, Ahmet Kural'ın canlandırdığı Gürkan ile Murat Cemcir'in hayat verdiği Salih karakterlerinin eğlenceli maceralarını ele almaya devam ediyor.

    Mafya düğünlerinde sahneye çıkan müzisyenler Gürkan ve Salih, mafya için müzik yapmaktan fazlasıyla sıkılmışlardır. Artık bu işi bırakıp yeni bir sayfa açmaya karar veren ikili, mafyadan azledilmek için son bir görevi yerine getirmelidirler. Onlara özgürlüğü getirecek şey ise sahne alacakları bir düğündeki nikah memurunu kaçırmaktır. Ancak kaçırmaları gereken nikah memurunun Tarkan'ı keşfeden kişi olduğunu öğrenmeleri; üstüne memurun onları meşhur etme vaadi sunması işleri bir hayli karıştıracaktır. Gürkan ve Salih hayatlarının en zorlu tercihini yapmak zorundadır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top