Hesabım
    Titans: Robin Kostümüyle Brenton Thwaites’a İlk Bakış

    Brenton Thwaites, iddialı DC dizisinde Robin rolünde karşımıza çıkacak

    Warner Bros. TV’nin imzasını​​ yaşıyan DC dizisi Titans için heyecanlı bekleyiş sürerken dizide Dick Grayson, namıdiğer Robin olarak karşımıza çıkacak Brenton Thwaites’in karakter kostümleri içinde yer aldığı bir görsel paylaşıldı.

    Greg Berlanti, Akiva Goldsman ve Geoff Johns’un senaryosunu kaleme aldığı süper kahraman dizisi, 2018’de DC’nin dijital platformunda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Warner Bros. TV’nin yanı sıra Akiva Goldsman, Geoff Johns ve Sarah Schechter’in imzasını taşıyan yapım, bir grup süper kahraman adayı gencin aksiyon dolu maceralarını ele alacak. Hikayede Dick Graydon karakteri, Starfire ve Raven gibi kahramanlardan kurulu korkusuz ekibin güçlü lideri olarak karşımıza çıkacak. Starfire karakterini Anna Diop canlandırırken Raven rolünde Teagan Croft’u izleyeceğiz. İlk sezonu 13 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunun geri kalan kısmında Lindsey Gort, Minka Kelly, Ryan Potter, Alan Ritchson gibi genç yüzler var.

    Robin’in göz alıcı kostümü, tasarımcı Laura Jean Shannon’ın imzasını taşıyor. Shannon’ın kostümlerini tasarladığı yapımlar arasında Black Lightning, Iron Man ve The Jungle Book başı çekiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top