Hesabım
    Black Mirror’ın 4. Sezonundan İki Fragman Daha!

    Siyah beyaz Metalhead ile romantik Hang the DJ bölümlerine ilk bakış

    Netflix orijinal serisi Black Mirror için dördüncü sezon paylaşımlarında bulunmaya devam ediyor. Son olarak dizinin Metalhead ve Hang the DJ bölümlerinden fragmanlar yayınlandı.

    Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker’ın senaryosunu yazdığı, David Slade’in ise yönetmenliğini üstlendiği Metalhead’in dikkat çeken ilk özelliği siyah beyaz formatta çekilmiş olması. Maxine Peake, Jake Davies ve Clint Dyer’ın başlıca rollerde yer aldığı bölümün fragmanı son derece gizemli bir kurguya sahipken dizinin korku dozu yüksek bölümlerinden biri olacağının sinyallerini veriyor. Brooker, Entertainment Weekly’e verdiği röportajda Metalhead’i daha önceki bölümlere hiç benzemeyen acımasız bir masal olarak nitelendirmişti.

    “Hang the DJ” ise dizinin, aşkı merkeze alan bölümlerinden biri olacak. Georgina Campbell, Joe Cole ve George Blagden’ı başrollerde buluşturan bölümün hikayesi, insanların gelecekteki gönül ilişkilerinin haritasını çıkaran, gelişmiş bir teknoji üzerinden ilerliyor. Tim Van Patten’in yönetmenliğini üstlendiği Hang the DJ’in senaryosu sezonun diğer bölümlerinde olduğu gibi Charlie Brooker’ın imzasını taşıyor.

    Netflix, 13 gün sürecek Black Mirror paylaşımlarını 6 Aralık’a kadar hayranların beğenisine sunmaya devam edecek.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top