Hesabım
    House of Cards Yola Kevin Spacey'siz Devam Ediyor

    Dizinin kaderiyle ilgili beklenen resmi ve net açıklama geldi

    Netflix

    Netflix'in popüler orijinal dizisi House of Cards’ın, Kevin Spacey taciz skandalının patlak vermesinin ardından, uzun bir süredir belirsizlikle boğuşan kaderi sonunda belli oldu.

    Şirketten bugün yapılan açıklamada House of Cards’ın altıncı sezonunun resmi olarak onaylandığı ve dizinin yeni sezonda Kevin Spacey olmadan yoluna devam edeceği kesinleşti. Ayrıca dizinin altıncı sezonla final yapacağı da kesin olarak anons edilmiş oldu.

    Netflix içerik müdürü Ted Darandos, final sezonunun önümüzdeki yıl izleyiciyle buluşacağını ve başrolde yalnızca Robin Wright’ın yer alacağını açıkladı. Dizinin çekimlerine ise büyük ihtimalle Ocak ortasında başlanacağı söyleniyor. Drandos ayrıca sezon başına 13 bölümle izleyici karşısına çıkan dizinin final sezonunun sekiz bölümden oluşacağını açıkladı.

    Kevin Spacey ile ilgili taciz iddiaları, Harvey Weinstein skandalının patlak vermesinin ardından, oyuncu Anthony Rapp’in yaptığı bir açıklamayla gün yüzüne çıkmıştı. Rapp yaptığı paylaşımda 14 yaşındayken Spacey’nin tacizine uğradığını açıklamıştı Hemen ardından Netflix, çekimleri devam eden dizinin prodüksiyonunu durdurmuş ve dizinin geleceğini karara bağlama sürecinde Spacey’e yönelik suçlamaların devamı gelmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top