Hesabım
    Shooter Üçüncü Sezon Onayını Kaptı

    USA Network’ün sevilen dizisi ekrandaki yerini sağlamlaştırıyor

    Başrol oyuncusu Ryan Phillippe’in set kazasının ardından ikinci sezonu sekteye uğrayan Shooter, geçtiğimiz günlerde aktörün tamamen iyileştiğini açıklaması üzerine üçüncü sezon onayını aldı.  

    USA Network’ün en popüler içeriklerinden olan Shooter’ın üçüncü sezonu ilk ikisinden farklı olarak 13 bölümden oluşacak. Dizinin ilk iki sezonu için 10’ar bölümlük sipariş verilmişti ancak ikinci sezonun dokuzuncu bölümünün çekimleri esnasında Phillippe’in sette bacağını kırması işleri zora sokmuştu. Bunun ardından USA Network ile yapımcı şirketler Paramount TV ve Universal Cable Productions, sekizinci bölümün ardından sezon finali yapmaya karar vermişler, dizinin sezon finali 5 Eylül’de izleyiciyle buluşmuştu.

    Shooter’ın üçüncü sezonu, Stephen Hunter’ın kaleme aldığı “Bob Lee Swagger” serisinin ikinci kitabı olan Black Light’tan esinle hayata geçirilecek. Yeni sezonda Bob Lee, babası Earl’ün ölümünün ardında yatan gerçekleri ortaya çıkaracak bir düşmanla karşılaşacak ve sarsıcı bir komploya doğru adım adım ilerleyecek.

    Deadline’nın haberine göre, ikinci sezon için çekilen ancak yayımlanamayan sahneler, üçüncü sezonda kullanılacak. Böylece ikinci sezonda yaşananların izleyici nezdinde çözüme ulaştırılması planlanıyor. Shooter’ın yeni sezon çekimleri Ocak ayında Los Angeles’ta başlıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top