Hesabım
    Netflix Dizisi Altered Carbon’dan Çarpıcı Bir Teaser Geldi

    Merakla beklenen bilimkurgu uyarlaması 2 Şubat’ta prömiyer yapıyor

    Richard Morgan’ın 2002 tarihli bilim kurgu romanından uyarlanan Altered Carbon’dan paylaşılan ilk teaser’da dizinin prömiyer tarihi de açıklandı. On bölümden oluşan uyarlama yapım, 2 Şubat’ta Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    Günümüzün 300 yıl sonrasında geçen Altered Carbon cinayet, aşk, seks ve ihanet dolu bir hikayeyi odağına alıyor. İnsanlığın yeni teknolojiler sonrası büyük bir dönüşüm yaşadığı bu dünyada, Takeshi Kovacs’ın öyküsüne tanık oluyoruz. Takeshi, yıldızlararası savaşçılardan oluşan seçkin bir time mensup bir askerdir. Ancak takım, filizlenen bir isyan sonrası ağır bir yenilgi alınca hayatta kalmayı başaran tek asker Takeshi olur. Takeshi’nin zihni “buz içerisinde” hapsedilir ve yüzyıllar sonra Laurens Bancroftm adında son derece varlıklı bir adam ortaya çıkana kadar dondurulur. Laurens, Takeshi’ye tekrar hayata dönebilmesi için bir şans sunar. Ancak karşılığında son derece zorlu bir cinayeti çözmesini isteyecektir.

    Antonio Marziale, Chris Conner, Hiro Kanagawa, Kristin Lehman ve Alika Autran gibi isimlerin başlıca rollerini paylaştığı bilimkurgu serisi senarist ve yapımcı Laeta Kalogridis ile Emmy ödüllü yönetmen Miguel Sapochnik’in imzasını taşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top