Hesabım
    2017’nin En Rüküşü Game of Thrones’un Yıldızı Kit Harington

    CQ dergisine göre moda hakkında da hiçbir şey bilmiyor

    Norman Jean Roy, Esquire

    HBO’nun mega hiti Game of Thrones dizisindeki Jon Snow karakteriyle ünlenen, eskinin Lord Kumandanı, şimdilerde ise Kuzeyin Kralı olarak nam salan Kit Harington yeni bir unvan daha kazandı: Yılın rüküşü. 

    İngiliz aktör, Ocak sayısında yılın enlerini yayımlayacak olan ünlü moda ve yaşam dergisi GQ tarafından yılın en kötü giyinenen erkeği seçildi. Yılın en rüküş ikinci ismi komedyen Paul Merton olurken üçüncülük koltuğunda Shmee150 adlı Youtube hesabının sahibi var.

    Yılın en şıkları listesinin tepesinde bu yıl The Crown’daki performansıyla yıldızlaşan Matt Smith bulunuyor. Smith’i Amerikalı rapçi A$AP Rocky, ünlü oyuncu Jeff Goldblum, İngiliz pop yıldızı Harry Styles, ünlü oyuncu Andrew Garfield ve son dönem ekranın yükselen yıldızlarından Riz Ahmed takip ediyor.

    Dizinin yedinci sezonunda başarılı bir performansa imza atan Kit Harington geçtiğimiz Eylül’de, bir süredir birlikte olduğu, Game of Thrones dizisindeki rol arkadaşı Rose Leslie ile nişanlanmıştı. Harrington son dönemde, BBC One’da yayınlanan dönem dizisi Gunpowder’la adından söz ettirmeye devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top