Hesabım
    Supergirl Fragmanında Legion Kahramanları Bir Araya Geliyor

    Dizinin sezon ortası prömiyerinde The Legion of Super-Heroes üyeleri var

    CW geçtiğimiz akşam sezon ortası finalini yapan Supergirl dizisinin sezon ortası prömiyeri için fütüristik takım The Legion’ın yeniden bir araya geldiği bir teaser paylaştı.

    Hikayesi henüz açıklanmayan “Legion of Super-Heroes” adlı prömiyer bölümü, 15 Ocak’ta CW kanalında izleyiciyle buluşacak. Bölümde yer alacağı kesinleşen The Legion of Super-Heroes karakterleri şimdilik Mon-El, Saturn Girl ve Braniac 5’tan ibaret. Bu üç kahramana sırasıyla Chris Wood, Amy Jackson ve Jesse Rath hayat veriyor. Hayranlara göre, orijinal materyalde Legion takımının üyelerinden biri olan Supergirl’ün ekibe katılma ihtimali ise hiç düşük değil.

    Kara Danvers, namıdiğer Supergirl rolünde Melissa Benoist’i izlediğimiz dizinin oyuncu kadrosu Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, Chris Wood, Katie McGrath, Odette Annable ve David Harewood gibi isimlerden kurulu.

    DC karakterlerinden uyarlanan Supergirl, Jerry Siegel ve Joe Shuster ikilisinin imzasını taşıyor. Greg Berlanti, Sarah Schechter, Robert Rovner ve Jessica Queller’in yürütücü yapımcı olarak görev aldığı dizi, Berlanti Productions ile Warner Bros. Television’ın işbirliğinde ekrana geliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top