Hesabım
    Will Smith Nat Geo Belgeseli ‘One Strange Rock’ı Sunacak

    Nat Geo’nun yeni belgesel serisi Darren Aronofsky ile Jane Root’un imzasını taşıyor

    National Geographic’in önümüzdeki baharda izleyiciyle buluşturacağı One Strange Rock belgeselini ünlü aktör Will Smith sunacak. Will Smith haberi Facebook hesabından yayınlandığı bir video aracılığıyla duyurdu.

    One Strange Rock serisi, en son mother! filmiyle ses getiren Oscar adayı yönetmen Darren Aronofsky ile ödüllü yapımcı Jane Root’un yapımcılığında ilerliyor. Merakla beklenen belgesel on bölümden oluşuyor ve izleyiciyi hem dünyada hem de uzay boşluğunda destansı bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor. 2018’in Mart ayında dünya çapında prömiyer yapacak olan seri, National Geographic kanalı üzerinden 172 ülkede ve 43 dilde yayın yapacak.

    Yaşam, ölüm, kozmik şiddet, zeka ve canlılık gibi temalara sahip olan ve dünyanın sıradışı hikayesini ele alan yapım, evrende ayrıksı bir yere sahip olan gezegenimizin ev sahipliği yaptığı mucizelere odaklanacak.

    One Strange Rock, Chris Hadfield, Jeff Hoffman, Mae Jemison, Jerry Linenger, Mike Massimino, Leland Melvin, Nicole Stott ve Peggy Whitson gibi ünlü astronotların özel hikayelerine de yer verecek. Her biri, dünyanın dışında yaşadıkları anıların üzerinden dünyayla ilgili görüşlerini aktaracak.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top