Hesabım
    Black Mirror’ın Sürprizlerle Dolu Yeni Fragmanında Prömiyer Tarihi Açıklandı

    29 Aralık'ta Netflix'te!

    Beklenen gün geldi ve Netflix, Black Mirror’ın dördüncü sezon prömiyer tarihini yeni bir fragmanla duyurdu. Buna göre, modern teknoloji paranoyalarını ekrana getiren Emmy ödüllü dizi 29 Aralık 2017 Cuma günü Netflix platformunda gösterime girecek.

    Black Mirror’ın dördüncü sezonu altı bölümden oluşuyor. Dizinin bu sezonun oyuncu kadrosunda ise Jesse Plemons, Rosemarie DeWitt, Jimmi Simpson, Cristin Milioti, Aldis Hodge, Maxine Peake, Andrea Riseborough, Letitia Wright ve Michaela Coel gibi ünlü isimlerin yanı sıra onlarca usta oyuncu yer alıyor. Bu sezonun yönetmen kadrosunda ise Jodie Foster, Toby Haynes, John Hillcoat, Colm McCarthy, Tim Van Patten ve David Slade var. Black Mirror’ın yaratıcısı Charlie Brooker, dördüncü sezon bölümlerinin tamamının senaryosunu kaleme alırken Annabel Jones ile birlikte yapımcılığını da üstleniyor.

    Netflix bundan iki hafta önce başlattığı paylaşım maratonu süresince her gün dördüncü sezonun bir bölümüne özel fragman ve afiş paylaşımlarını yapmıştı. 6 Aralık’ın prömiyer tarihinin duyurulacağı gün olacağı tahmin edildiği için hayranlar tarafından iple çekiliyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top