Hesabım
    Eypio'nun Çukur'a Özel Şarkısına Video Klip Çekildi

    Gömün Beni Çukura şarkısı diziye damga vurmuştu

    Ay Yapım'ın imzasını taşıyan ve Show TV'de izleyiciyle buluşan Çukur dizisi, son dönemde ünlü rapçi Eypio’nun diziye özel hazırladığı şarkıyla gündeme oturdu. Geçtiğimiz günlerde Gömün Beni Çukura adlı bu şarkı için, içerisinde diziden görüntülerin de yer aldığı bir video klip çekildi.

    Ünlü isimlerden kurulu oyuncu kadrosuyla ve hikayesiyle dikkat çeken Çukur, izleyicisini sürprizleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Bölümlerde kullanılan müzikleriyle de büyük beğeni kazanan dizi şimdiye kadar Erkin Koray, Sezen Aksu, Mavi Sakal ve Yavuz Çetin gibi Türk müziğine damgasını vurmuş müzisyenlerin ölümsüz şarkılarına yer vermişti. Son dönemin ünlü isimlerinden rapçi Eypio ise Gömün Beni Çukura adlı şarkıyı sadece diziye özel hazırlamıştı.

    Gömün Beni Çukura için çekilen video klipte, dizinin akılda kalıcı görüntülerinin yanı sıra Çukur’un genel İstanbul manzaraları ve viral videolara imza atan Yunus Ozan Korkut’un Çukur mahallesinde çektiği renkli görüntüler yer alıyor.

    Müziğin başrollerden birine dönüştüğü Çukur dizisinin heyecan dolu yeni bölümü 11 Aralık Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top