Hesabım
    Casus Gerilimi Berlin Station 3. Sezon Onayını Aldı

    Epix dizisi ekrandaki yerini sağlamlaştırıyor

    3 Aralık’ta yayınlanan son bölümüyle ikinci sezon finalini yapan Epix’in sevilen casus dizisi Berlin Station, çok beklemeden üçüncü sezon onayına kavuştu.

    Deadline’da çıkan habere​ göre, Olen Steinhauer’in imzasını taşıyan Berlin Station’ın üçüncü sezon prömiyeri 2018’in sonunda ya da 2019 başlarında Epix ekranlarında olacak. Dizin başlıca rollerinde izlediğimiz Richard Armitage, Michelle Forbes, Leland Orser, Ashley Judd, Richard Jenkins ve Rhys Ifans’ın üçüncü sezon kadrosunda yer alıp almayacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil.

    CIA'in Berlin ofisine yeni gelen Daniel Miller'ın hikayesini ele alan dizide Miller'ın gizli bir görevi vardır: Ünlü muhbir Thomas Shaw'ın elde ettiği bilgileri ona kimin sağladığını bulmak. Tecrübeli Hector Dejean'ın yol gösterdiği Daniel, saha ajanlarının zor ve karışık dünyasıyla, ajan yönetmek, aldatmacalar, tehlikeler ve ahlaki değerlerden ödün vermeyle başa çıkmayı öğrenecektir.

    Berlin Station geçtiğimiz yıl Ekim ayında prömiyer yapmış, on bölümlük ikinci sezonu ise geride bıraktığımız Ekim ayında başlamıştı. Arka planına Berlin manzaralarını alan dizinin prodüksiyonu önümüzdeki baharda başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top