Hesabım
    Game of Thrones'un Final Sezonu 2019'da Geliyor

    Dizinin yıldızı Sophie Turner, Variety röportajında açıkladı

    Son yılların en çok ses getiren dizisi Game of Thrones, final sezonuyla izleyici karşısına çıkmak için hazırlıklara başladı. Dizinin prömiyer tarihiyle ilgili söylentilere son noktayı, dizideki Sansa Stark karakteriyle ünlenen Sophie Turner koydu.

    Genç aktris, Variety dergisine verdiği röportajda X-Men: Dark Phoenix de dahil gelecek projelerinden bahsederken Game of Thrones’un 2019’da prömiyer yapacağını açıkladı. Turner’ın röportajı, dizinin beklenenden çok daha ileri bir tarihte geri döneceğini ortaya çıkarmış oldu. Başarılı aktris aynı zamanda, çekimlerin 6-7 ay sonra başlayacağını da doğruladı.

    HBO programlama müdürü Casey Bloys, Haziran’da verdiği bir söyleşide dizinin 2019’da geri döneceğinin sinyallerini vermiş olsa da David Benioff ile D.B Weiss final sezonunun senaryolarını yazarken, kendisinin de zamanlama ve programlama konusunda daha iyi bir fikir bulabileceğini belirtmişti.

    Ekim ayında ise yine dizinin oyuncu kadrosundaki ünlü isimlerden Liam Cunningham, prodüksiyona başlamak için hazırlıkların hızlandığını ve son sezonun çekimlerinin 2018 yazında başlayacağını açıklamıştı. Dizinin oldukça meşakkatli bir post-prodüksiyon sürecinden geçecek olması, prömiyerin 2019’a sarkmasının en büyük nedenlerinden biri olarak yorumlanıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top