Hesabım
    Talihsiz Serüvenler Dizisi: 2. Sezona İlk Bakış

    Fantastik serinin yeni sezonundan ilk görsel geldi

    Netflix

    Dünya çapında çok satan kitaplardan uyarlanan Emmy adayı Netflix dizisi Talihsiz Serüvenler Dizisi'nin ikinci sezonundan ilk görsel geldi.

    Emmy ve Tony ödüllü ünlü aktör Neil Patrick Harris’in başrolünde yer aldığı dizi, Baudelaire yetimlerinin trajik hikayelerini ele alıyor. Ailelerinin ölümünün ardındaki sırrı çözmeye çalışan kardeşler, adım adım gizemli bağlantıları ve çok eski aile sırlarını keşfederken çeşitli zorluklara ve en başta kötü kalpli Kont Olaf'a karşı mücadele vermek zorundadır.

    Dizinin ikinci sezonunda rollerine devam eden isimler arasında Neil Patrick Harris, Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith, Patrick Warburton ve K. Todd Freeman var. Lucy Punch, Nathan Fillion, Tony Hale, Sara Rue, Roger Bart ve Kitana Turnbull ise kadroya yeni eklenen yüzler oldu.

    Lemony Snicket’ın ünlü serisinden uyarlanan dizi, ikinci sezonunda da türlü gizemlerle dolu epik dünyanın derinliklerine dalmaya devam edecek. Emmy ödüllü Barry Sonnenfeld ile Daniel Handler’ın yürütücü yapımcılığında ilerleyen Talihsiz Serüvenler Dizisi’nin ikinci sezonu on bölümden oluşacak ve 2018 baharında Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak.

    Netflix
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top