Hesabım
    Syfy Dizisi Krypton'ın Fragmanı Paylaşıldı

    Merakla beklenen dizi 2018'de prömiyer yapıyor

    Superman’in büyükbabasının adalet için verdiği savaşı anlatacak olan Krypton yepyeni bir teaser fragman yayınlandı. 2018’de prömiyerini yapacak olan dizinin fragmanına bakılırsa heyecan verici bir hikâye yolda.

    Sinema ve televizyondaki Superman evrenini iyice genişletecek olan olan Krypton, gezegende Man of Steel’da yaşananlardan 200 yıl önce gerçekleşen olayları anlatıyor. Dizide Superman’in dedesi Seyg-El, ailesinin onurunu geri kazanmaya ve yaşadığı dünyayı kötülerden kurtarmaya çalışacak. Seyg-El ismi hem evrenin yaratıcılarından Jerry Siegel’a bir saygı duruşu hem de John Bryne’ın 1980’lerde gösterilen “The World of Krypton” isimli mini dizisine bir gönderme.

    Krypton’ın başrolünde Cameron Cuffe var. Aktöre Georgina Campbell, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Georgina Campbell, Wallis Day, Ian McElhinney, Aaron Pierre ve Shaun Slpos gibi isimler eşlik edecek.

    Dizinin yürütücü yapımcılığını Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice ve The Dark Knight üçlemesi gibi bol gişeli filmlerin de yapımcılığını üstlenen David S. Goyer üsleniyor. Ash vs. Evil’ın yapımcısı Cameron Welsh de dizinin yapımcıları arasında.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top