Hesabım
    Big Little Lies'ın 2. Sezonu Onaylandı; Yönetmen Koltuğunda Andrea Arnold Var!

    Emmy ödüllü mini dizinin ikinci sezonda devam edeceği resmi olarak kesinleşti

    HBO

    HBO'nun Emmy ödüllü mini dizisi Big Little Lies için uzun süreli bekleyiş sona erdi ve dizinin ikinci sezonda da yola devam edeceği kesinlik kazandı.

    Liane Moriarty'nin Big Little Lies adlı romanından uyarlanan yapım, yedi bölümlük bir mini dizi olarak tasarlanmıştı. Ancak dizi hem izleyiciden hem de eleştirmenlerden geçer not aldıktan sonra Primetime Emmy ödüllerinde de 8 dalda ödüle layık görülünce ikinci sezon seslerinin yükselmesi kaçınılmaz olmuştu. Yeni sezonun önündeki tek engel ise, romanın tamamının ilk sezonda uyarlanmış olmasıydı. Ne var ki yapımcıların ve HBO'nun bu sorunu aşmaya fazlasıyla istekli olduğu bilinen bir gerçekti.

    Big Little Lies'ın ikinci sezonu, kitabın yazarı Liane Moriarty'nin kaleme aldığı hikayeden uyarlanıyor. Nicole Kidman ve Reese Witherspoon ikinci sezonda da başrol ve yürütücü yapımcı olarak yerlerini alıyorlar.

    Dizinin senaryosu bir kez daha David E. Kelley'e emanet edilirken ikinci sezonun en büyük sürprizi ünlü yönetmen Andrea Arnold'ın ekibe katılması oldu. Yedi bölümün tamamını yönetecek olan Arnold, beyazperdede en son Wuthering Heights ve American Honey filmleriyle ses getirmiş; ekranda ise I Love Dick ve Transparent'ın birkaç bölümü için yönetmen koltuğuna geçmişti. Big Little Lies'ın ilk sezonuna imza atan ünlü yönetmen Jean-Marc Vallée ise yeni sezonda yalnızca yürütücü yapımcı olarak devam edecek.

    Oyuncu kadrosunda Nicole Kidman ve Reese Witherspoon ikilisi dışında kesinleşen bir isim olmasa da Shailene Woodley, Alexander Skarsgard ve Laura Dern'ün başı çektiği orijinal kadronun geri dönmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top