Hesabım
    Jessica Jones'un 2. Sezon Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Netflix dizisinin prömiyer tarihi bir videoyla duyuruldu

    Netflix

    Marvel’ın ünlü dedektifi Jessica Jones, ikinci sezon maceralarıyla 8 Mart 2018'den itibaren Netflix platformunda izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin 13 bölümden oluşan ikinci sezonu Netflix'e 8 Mart günü saat 12.00'da yükleniyor.

    Dizinin prömiyer tarihini duyurmak için Twitter'daki resmi Jessica Jones hesabından özel bir video yayınlandı. 55 saniyelik tanıtım videosunda, eski süper kahraman yeni dedektif Jessica Jones, yarım kalan bir işi tamamlamak üzere geri dönüyor.

    Netflix'in aynı adlı Marvel Comics karakterinden uyarladığı dizinin ikinci sezonunda, Jessica Jones kendine işkence eden Kilgrave'i öldürdükten sonra hayatında yeni bir sayfa açmaya çalışıyor. Süper güçlere sahip bir katil olarak ünlendiği New York City'de Jessica, yeni bir dava üzerinde çalışmaya başlar. Ancak bu dava hiç istemese de kim olduğuyla yüzleşmek zorunda kalmasına ve tüm yaşadıklarını daha iyi anlamak için geçmişin derinliklerine dalmasına neden olur.

    Marvel's Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage, Iron Fist ve The Punisher gibi Netflix'in, Marvel sokak kahramanlarından uyarladığı yapımlardan biri. Tüm bu kahramanların yolu ise Marvel's The Defenders'ta kesişiyor.

    Jessica Jones'un ikinci sezonunun başrolünde Krysten Ritter'a Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss ve Eka Darville eşlik etmeye devam ediyor. Kadroya yeni eklenen isimler arasında ise Janet McTeer ve J.R. Ramirez var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top