Hesabım
    Ünlü Yönetmen Mustafa Kemal Uzun Evinde Ölü Bulundu

    Genco ve Kanatsız Kuşlar gibi dizilerin yönetmeni Uzun, Şile'deki evinde ölü bulundu

    Kanatsız Kuşlar, Lale Devri, Genco ve Gümüş gibi sevilen dizilerin yönetmen koltuğunda bulunan Mustafa Kemal Uzun, Şile'deki evinde vahşice öldürülmüş şekilde bulundu.

    Gece 02.00'de yapılan bir ihbar sonrasında Kemal Uzun'un evine giden polis ekipleri Uzun'un cesedinin beyzbol sopasıyla darbeler almış ve bıçaklanmış bir halde buldu. Yönetmenin telefonun, arabasının ve cüzdanın da çalındığı ortaya çıktı. Gizli kamera görüntülerinin incelenmesinin ve görgü tanıklarının ifadelerinin ardından cinayetin, Uzun'un yönetmenliğini yaptığı dizilerden birinde figüran olarak rol alan O.A. tarafından işlendiği ortaya çıktı. Cinayeti itiraf eden O.A. cinayet masası ekibi tarafından Beylikdüzü'nde gözaltına alındı.

    O.A, ifadesinde, “Dün öğlen saatlerinde Şişli’de bir kafede Mustafa Biraz sohbet ettikten sonra Şile'ye bir balık restorana gittik. Daha sonra Uzun'un evine geçtik. Burada alkol aldık. Sohbet sırasında aramızda tartışma çıktı. Çok öfkelendim, bıçakladım, daha sonra da beyzbol sopasıyla başına vurdum” dedi.

    Kemal Uzun ekrandaki uzun soluklu kariyerinin yanı sıra beyazperde de Günce, Vay Arkadaş, Çanakkale Yolun Sonu, Ankara Yazı gibi ünlü yapımlara imzasını atmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top