Hesabım
    'The Walking Dead' Şoke Edici Bir Bölümle Sezona Ara Verdi

    Showrunner Scott M. Gimple dizi tarihinin en büyük sürpriziyle ilgili konuştu

    Uyarı: The Walking Dead'in sezon arası finalini izlemeden okumayınız.

    Dün gece "How It's Gotta Be" adlı bölümle sezon ortası finalini gerçekleştiren The Walking Dead, izleyenleri şoke eden bir sürprize ev sahipliği yaptı.

    Sezon finallerinde karakterlerini öldürmesine alıştığımız The Walking Dead, Carl Grimes'ın ısırılmasıyla dizi tarihinin en büyük sürprizini gerçekleştirdi. Çoğu kişi tarafından Carl Grimes'ın ileride babasının yerine geçip dizinin odaklandığı karakter olması bekleniyordu.

    Entertainment Weekly'e konuşan başrol Andrew Lincoln gelişmeyi "tanık olduğumuz en büyük ölüm" olarak tanımlarken showrunner Scott M. Gimple diziden sonra yayınlanan Talking Dead şovundaki konuşmasında Carl'ın sonunun yakın olduğunu açıkladı.

    Isırığın, Carl'ın kendi hikayesi ve dizinin gelecek bölümünde yaşanacaklar için son derece önemli olduğunu söyleyen Scott M. Gimple, Carl'ın şimdilik hayatta olduğunu ve yapması gereken bazı işlerin olduğunu belirtti.

    Gimple karakterin iyileşmesi üzerinden ilerleyebilecek senaryoları önlemek için ise "Bu tek gidişlik bir bilet. Ancak, gelecek bölümde yaşananların Carl'ın ve diğer karakterlerin hayatları için çok önemli olacağını düşünüyorum" dedi.

    Gimple ayn zamanda karaktere hayat veren Chandler Riggs'in prömiyer bölümündeki performansını dizi tarihinin en iyi oyunculuğu olarak tanımladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top