Hesabım
    Mozart in the Jungle’dan 4. Sezon Fragmanı Geldi

    Gael García Bernal ve Lola Kirke’in başrollerini paylaştığı Amazon dizisinin yeni sezonuna ilk bakış

    Amazon’un sevilen dizisi Mozart in the Jungle dördüncü sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Gael García Bernal ve Lola Kirke’in başrollerini paylaştığı dizinin dördüncü sezonundan yeni bir afiş ve fragman yayınlandı.

    Aşk, para, hırs ve müzik tutkusunu bir araya getiren izinin yeni sezonunda yepyeni melodiler yükselmeye devam ederken Rodrigo ve Hailey, ilişkilerini gözler önünde yaşamaya başlıyorlar. Hailey kendini kanıtlamak için mücadelesine devam ediyor; Rodrigo ilhamını canlı tutmak için çabalıyor. Thomas’ın Brooklyn’de kurulan yeni bir orkestraya katılmasıyla ise Gloria’yı zorlu bir süreç bekliyor.

    Amazon’un Emmy ve Altın Küre ödüllü dizisi Mozart in the Jungle’ın başlıca rollerinde Berbal ve Kirke’in yanı sıra Saffron Burrows, Malcolm McDowell, Bernadette Peters ve Hannah Dunne gibi isimler var. Dördüncü sezonun konuk oyuncuları ise Debra Monk, Masi Oka, Michael Emerson ve John Cameron Mitchell’dan oluşuyor.

    Roman Coppola, Paul Weitz, Jason Schwartzman, Will Graham ve Caroline Baron’un yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin on bölümden oluşan yeni sezonu 16 Şubat 2018’de Amazon'da prömiyer yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top