Hesabım
    Homeland'in 7. Sezonundan Fragman Yayınlandı

    11 Şubat'ta prömiyer yapıyor

    Showtime’ın uzun soluklu politik draması Homeland yedinci sezon prömiyerini 11 Şubat’ta gerçekleştiriyor. Emmy ve Altın Küre ödüllü dizinin yeni sezonundan fragman paylaşıldı.

    Dizinin altıncı sezon finalinde Başkan Keane’e suikast girişiminde bulunulmuştu. Ardından Başkan, Carrie’ye verdiği sözü bozarak haklarında hiçbir suçlama yapılmaksızın 200 istihbarat üyesini tutuklatmıştı. Saul Berenson da bunlardan biriydi.

    Yedinci sezonda Carrie, Beyaz Saray’daki işini bırakıp Kız kardeşi Maggie’nin yanına taşınıyor ve tutuklanan 200 kişinin bırakılmasını sağlamaya çalışıyor.

    Claire Danes ve Mandy Patinkin’in başrollerde yer aldığı dizide Elizabeth Marvel, Linus Roache, Maury Sterling ve Jake Weber kadrodaki yerlerini korumaya devam ediyorlar. Boardwalk Empire’dan hatırladığımız Morgan Spector ise oyuncu kadrosuna yeni eklenen isimlerde başı çekiyor.

    Fox 21 Televizyon Stüdyoları’nın yapımını gerçekleştirdiği dizi, Alex Gansa ve Howard Gordon’ın imzasını taşıyor ve Gideon Raff’ın kaleme aldığı Prisoners of War serisinden uyarlanıyor. Dizinin çekimleri Richmond, Virginia’da gerçekleştiriliyor.

    Yedinci sezonda Gansa ve Gordon’ın yanı sıra Chip Johannessen, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Claire Danes, Michael Klick, Ron Nyswaner, Gideon Raff, Avi Nir ve Ran Telem da yürütücü yapımcı olarak yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top