Hesabım
    The Punisher İkinci Sezon Onayını Aldı

    Frank Castle’ın aksiyon dolu yolculuğu bir sezon daha sürecek

    Netflix

    Netflix’in son dönem en çok ses getiren işlerinden Marvel’s The Punisher beklenen ikinci sezon onayına kavuştu. Başrolünde Jon Bernthal’ın yer aldığı dizi 17 Kasım’da Netflix platformunda gösterime girmişti.

    Marvel's The Punisher, anakarakter Frank Castle'ın kanlı intikam yolcuğunu konu alırken Frank Castle karakteri, Marvel'ın en silah dostu anti kahramanı olarak tanımlanıyor. Dizi, geçtiğimiz aylarda Las Vegas'ta gerçekleşen korkunç saldırı sonrasında, Marvel ve Netflix'in aldığı ortak kararla, New York Comic Con (NYCC) etkinliğinden geri çekilmişti.

    The Punisher, eski adıyla Frank Castle, karakteri ekranda ilk olarak Charlie Cox’un başrolünde bulunduğu Daredevil’in ikinci sezonunda görünmüştü. The Punisher’ın başkarakteri Frank Castle’ın çizgi roman macerası ise 1974 yılında yayımlanan The Amazing Spider-Man’le başlamıştı. Karakter çizgi romanda yeraltı dünyasının azılı suçlularının peşine düşüp acımasızca sonlarını getiriyordu.

    The Punisher’ın başrolündeki Bernthal’a Marvel fanlarının yakından tanıdığı Karen Page rolünde Deborah Ann eşlik ediyor. Amber Rose Revah, Ben Barnes, Ebon Moss-Bachrach, Jaime Ray Newman, Kobi Frumer ise kadrodaki isimlerden bazıları.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top