Hesabım
    Black Lightning’den Çarpıcı Bir Afiş Yayınlandı

    The CW’nin merakla beklenen dizisi prömiyer için gün sayıyor

    16 Ocak’ta CW kanalında prömiyer yapmaya hazırlanan süper kahraman dizisi Black Lightning, teaser videolarının ardından çarpıcı bir postere kavuştu.

    Çizgi romandan ekrana geçiş yapan karakterler arasına katılan Black Lightning; The Flash, Arrow ve Supergirl gibi popüler serilerle tanınan Greg Berlanti’nin imzasını taşıyor. DC karakterlerinden uyarlanan dizi, süper kahramanlık günlerini geri bırakıp sade bir hayata atılan başkarakter Jefferson Pierce’ın hikayesini ele alıyor.

    Şimdilerde lise müdürü olarak çalışan Jefferson Pierce’ın artık tek amacı, hem kendi çocuklarının hem de okuldaki ve semtteki çocukların düzgün bir şekilde yetişmesini sağlamaktır ve kendini muhitteki suç çetelerinin gençlere bulaşmasını önlemeye adar. Ancak suçun yeniden tavan yapmasıyla Pierce süper kahraman kostümünü yeniden giymek zorunda kalır. O artık yeniden, elektrikten güç alan maskeli kahraman Black Lightning’dir.

    Black Lightning’in oyuncu kadrosunda Cress Williams, Nafessa Williams, China Anne McClain, Christine Adams, Damon Gupton, James Remar ve Jill Scott başı çekiyor. Yürütücü yapımcı tarafında ise Greg Berlanti, Salim Akil, Mara Brock Akil ve Sarah Schechter görev alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top