Hesabım
    Mr. Robot'a Dördüncü Sezon Onayı Geldi

    USA Network'ün hit dizisi sağlam adımlarla ilerliyor

    USA Network'ün hit dizisi Mr. Robot dördüncü sezon onayını da alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Devam haberi, dizinin üçüncü sezon finalini yapmasına saatler kala serinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Sam Esmail'in sosyal medya hesaplarından paylaştığı görselle duyuruldu. Esmail senaristlerin toplandığı odada çekilen fotoğrafın altına, senarist odasının resmi olarak açıldığını yazdı.

    Mr. Robot'un üçüncü sezonunda Elliot Alderson babasının sesiyle arasına mesafe koyuyor. Elliot, Çinli hacker grubu Dark Army ile işbirliği yapmaya devam ederken arkadaşlarıyla birlikte terörist bir eylemi yürütmesi işleri çıkmaza sürüklüyor. 

    Sam Esmail'in yönetmenliğini de yürüttüğü üçüncü sezonun en önemli yeniliklerinden biri Bobby Cannavale'nin kadroya katılması olmuştu. Dizinin bir diğer başrolü Christian Slater ise geçtiğimiz günlerde açıklanan Altın Küre adaylarında En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde ödüle aday gösterilmişti.

    Dizideki performansıyla Emmy ödülüne layık görülen Rami Malek'in başrolünde yer aldığı oyuncu kadrosunda Malek'e, Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallstrom, Grace Gummer, Michael Cristofer, Bobby Cannavale ve BD Wong gibi isimler eşlik ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top