Hesabım
    Colton Haynes Yeniden ‘Arrow’da!

    Roy Harper oyuna tekrar dahil oldu

    Uzun bir süredir devam eden söylentiler sonunda gerçek oldu. The CW kanalı, genç oyuncu Colton Haynes’ın canlandırdığı Roy Harper, namıdiğer Arsenal, karakterinin Arrow’a geri döndüğünü duyurdu.

    The Teen Wolf’la ünlenen Colton Haynes’ın Arrow yolculuğu, dizinin ilk sezonunun ikinci yarısında başlamıştı. İkinci sezonun başından itibaren kalıcı bir role kavuşan Haynes, yapımcılarla iki yıllık kontrat imzalamıştı. Haynes, kontratın bittiği üçüncü sezonun sonunda ise diziden ayrıldığını açıklamıştı.

    Serinin yapımcıları Marc Guggenheim ve Wendy Mericle, Roy Harper karakterinin geri dönüşüyle ilgili heyecanlarını dile getiririrken “Roy acil bir meseleyi çözmek için ekibe yardımcı olmak üzere Star City’e geri çağırılıyor. Yaptığı bu kısa ziyaret sürpriz bir olaya dönüşüyor ve Thea ile tekrar bir araya geldiğinde ikisinin de hayatında uzun süreli sonuçlara yol açacak değişikler meydana geliyor.” dediler.

    Arrow takımı yakın zamanda kan kaybına uğramış; Black Canary, Mad Dog ve Mr. Terrific’in ayrılmasıyla epeyce zor zamanlar yaşamıştı. Arsenal’ın dönüşünün bu boşlukları doldururup dolduramayacağını ise hep birlikte göreceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top