Hesabım
    2018’de HBO’da Neler Var?

    HBO'dan, 2018 dizilerinden görüntülerin olduğu bir tanıtım videosu geldi

    Mega kanal HBO, 2018’de izleyiciyle buluşturacağı yapımların görüntülerinden oluşan bir tanıtım videosu yayınladı.

    İddialı yapımlarıyla yıl boyunca adından söz ettiren HBO’nun videosu Westworld dizisinin sosyal medya hesaplarından “Every narrative is a new adventure” (Her hikaye, yeni bir maceradır) cümlesiyle paylaşıldı.

    HBO’nun bol yıldızlı videosunda Westworld, Game of Thrones, Vice, Silicon Valley ve Insecure gibi birbirinden popüler yapımlar başta olmak üzere kanalın 2018’de yayınlayacağı belgesel, mini dizi, şov ve filmlerden kesitler yer alıyor.

    HBO 2018’de bir devrin daha kapanışına ev sahipliği yapacak. Kanalın en hit içeriği Game of Thrones uzun bir ekran yolculuğunun ardından sekizinci sezonuyla birlikte sevenlerine veda etmeye hazırlanıyor. HBO’nun ekrana geldiği günden beri fırtınalar koparan Game of Thrones’tan kalan boşluğu nasıl dolduracağı şimdiden büyük merak konusu.

    Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright ve Ed Harris’in başrollerini paylaştığı üç dalda Altın Küre ödüllü Westworld ise ikinci sezonuyla geri dönmeye hazırlanırken Silikon Vadisi’nde geçen sevilen komedi Silicon Valley de beşinci sezon yolculuğuna atılacak.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top